mandag den 12. juli 2010

Skabe i soveværelse og mellemgang

Så blev det tid til den sidste del af vores materialevalg. Vi havde i sin tid valgt ikke at købe klædeskabene fra HTH - vi syntes ganske enkelt de var for dyre, så turen gik til IKEA i torsdags for at købe skabe der. Der blev købt ind for i alt 8000, hvilket var under halv pris i forhold til HTH. IKEA skabe er så noget mere besværlige at stille op i forhold til HTH, så der havde Hagemann på forhånd meldt fra. Det betød så endnu en gør-det-selv weekend. Det betød så at ungerne og undertegnede fik noget far/søn tid med skabene. Herunder er Kristian i gang med at gøre dem rene efter vi havde sat dem fast til væggen.



Søndag blev det så tid til at sætte låger på. Her er der ikke så meget hjælp som til HTH - det krævede en del måleri at få håndtagene til at sidde rigtigt, hvor HTH ville have medleveret en skabelon.

Jeg kan lige dele min fremgangsmåde: Jeg målte håndtagene ud fra bunden af lågen mens den lå på jorden. Det skete ved at sætte en tommestok fast med en skruetvinge og så måle ved at lægge et vinkeljern på tværs under tommestokken. På den måde kunne jeg ramme præcist både i den ene og anden retning - 82 cm fra bunden og 6 fra siden. Resultatet ses herunder:



Og så til slut et par trætte og kogte hjælpere. Med 32 grader søndag var det igen tid til at tage til stranden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar