mandag den 22. marts 2010

Gulve og vægge og en hel del billeder

Huset er rykket godt fremad siden sidste indlæg. Torsdag d. 18/3 blev gulvet støbt, og det var med en vis nervøsitet at vi så det ske. Dels pga. vejret, for hvis det lige pludselig skulle fryse igen kunne vi risikere frostskader, og dels fordi netop gulvet var et af de store problemer i det sidste hus vi byggede - det kostede os faktisk 55.000 at få det rettet op og gjort nogenlunde plant ovenpå en mislykket støbning

Problemet forrige gang var massiv regn som i samarbejde med et par presenninger gjorde gulvet ujævnt. Men også fald til brusekabinen i det ene badeværelse var et problem fordi det pga. støbeprocessen "bredte sig" til de omkringliggende rum og gjorde gulvet skævt. Det skete ikke denne gang fordi brusekabinerne først bliver støbt senere. Som det kan ses af billedet er hver brusekabine afskærmet af en forskalling som laver hul - senere får vi så støbt et skrånende gulv mod afløbet.

Heldigvis viste vejret sig fra sin bedste side, og gulvet størknede pænt og uden nogen synlige eller mærkbare lunker eller buler - det er lige før man kan spille billiard på det. Derfor benytter vi lige lejligheden til at sige pænt tak for flot arbejde til vores entreprenør Teddy.



Næste skridt er væggene, og nedenfor er indkørselen (fredag eftermiddag) fyldt med gasbeton ....


... men allerede mandag eftermiddag er det stablet på højkant og vi kan nu se konturerne af huset. De ydre vægge er på plads og en del af indervæggene. Nu kan vi så endelig få et indtryk af størrelsen på huset - og vi er ikke blevet skuffet.

Til sidst et billede i eftermiddagssolen - her fra nordsiden af huset. Med tiden kommer der en hæk her - billedet er taget ud for naboens indkørsel, men lige nu dominerer huset.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar