torsdag den 18. marts 2010

Sådan kommer huset til at se ud...

I dag blev der støbt gulv i huset. Efter det næste døgn med plusgrader døgnet rundt, er vintervejret ikke længere en hindring for tidsplanen.

Flere har spurgt, om vi ikke kan vise jer plantegningen - og her kommer den så. Som nævnt tidligere, har vi selv tegnet en grundskitse, som Hagemann-Nybyg har arbejdet videre på. Selvom der kom lidt ændringer i formen på huset, er rummene og deres størrelse bibeholdt i forhold til den opr. skitse.

Læg mærke til, at vi har valgt mindre badeværelser - til forskel fra mange nybyggere , men faktisk er badeværelserne her større end i vores tidligere hus. Vi har et viktualierum ifm. køkkenet, hvor der skal stå en fryser og være hylder fra gulv til loft. Køkkenet er en del større, se den lange ubrudte bordplade, men nu elsker jeg jo også at lave mad...

Kristians og Jonathans værelser er lige store - hver på 12 m2. Som Brian plejer at sige:"Da jeg flyttede hjemmefra for første gang, boede jeg på 12 m2 - så værelserne behøver ikke at være større."

Forældreafdelingen er vi særligt stolte af. I vores gamle hus, hvilket vi også har set på mange nyere plantegninger, var der adgang til badeværelset igennem soveværelset. Vi er meget tilfredse med denne løsning, hvor den lille garderobegang forbinder kontor og soveværelse med badeværelset i midten.

Huset bliver på 176 m2 + redskabsrum og dobbelt vognport.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar