fredag den 11. juni 2010

Intet nyt fra østfronten...

Det er ved at være et stykke tid siden vi har lavet et indlæg sidst, men byggeriet kører relativt begivenhedsløst. Ja, vi har fået fliser indendørs og der er blevet fuget og spartlet men det er ikke til at komme til at fotografere, og håndværkerne gør deres arbejde til alles tilfredshed så på den front er der heller ikke noget at berette.

Vi har fået ny byggeleder - Anders Hagemann har for travlt med at sælge huse til også at lede byggeriet. Det ser vi som en god ting, dels fordi vores nye byggeleder virker kompetent og dels fordi det tyder på at firmaet går godt, hvilket altid er gode nyheder i disse tider.

Vi har fået rettet en enkelt ting mere på huset. Da vi tegnede vognporten var vi og arkitekten gået galt af hinanden, og den kommer altså til at se pænest ud med beklædning på begge sider af væggen om mod haven - så det får den nu.

Ellers ser vi frem mod afleveringen om 1 1/2 måned. Den seneste tidsplan viser godt nok lidt rigelig aktivitet i uge 28 og 29, men mon ikke vi når at blive færdige til uge 30 alligevel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar